科技动态
 学术期刊
首页 » 科学研究 » 学术期刊 » 正文

模具技术

本刊在中国发行量大,由上海模具技术研究所、国家模具 CAD工程研究中心和上海交通大学塑性成形工程系主办。
  内容:国内外模具行业的科研成果;学术理论: CAD/CAM/CAE技术;报导先进的设计与制造经验;塑性成形加工的新工艺、新设备、新材料;先进的模具生产管理、标准化。
  ISSN 1001-4934  CN31-1297/TG
  双月刊,1983年创刊
  主编:阮雪榆教授(中国工程院院士)
  主办:上海模具技术研究所
  出版:上海交通大学出版社
  编辑:《模具技术》编辑部
  地址:上海市华山路1954号,200030
  Tel: (0086-21)-62812525
  Fax: (0086-21)-62820841
  发行:全国各地邮局,邮发代号:4-589

Die & Mould Technology

General editor: Prof. Ruan Xueyu
  Academician of Chinese Academy of Engineering
  Here is the only broad trade journal in China sponsored by Shanghai Research Institute of Tool & Die Technology, National Die & Mould CAD Engineering Research Center, and Dept of Plasticity Technology of Shanghai Jiao Tong University.
CONTENTS:
  Achievement of scientific research in the trade of Die & Mould both at home and abroad; Academic papers; Technology of CAD/CAM/CAE; Reports on advanced experience of designing and manufacturing; New technique, equipment, and material for plasticity technology; The latest results and trends of manufacturing management and standardization.