科技动态
 学术期刊
首页 » 科学研究 » 学术期刊 » 正文

海洋工程

《海洋工程》为中国海洋学会刊物,由中国海洋学会主办,上海交通大学和南京水利科学研究院共同承办。刊登的内容包括近海工程(海洋平台、船舶等)、水下工程、潜水技术、海岸工程(海岸、河岸、港口、泥沙、潮流、海岸建筑物等)及海洋波能利用等。
  本刊为季刊,现为中国科技论文统计源期刊和中国科学引文数据库统计源期刊。
  ISSN 1005-9865  CN32-1423/P
  季刊
  主编:窦国仁教授
  主管单位:中国科学技术协会
  主办单位:中国海洋学会
  编辑:南京水利科学研究院(南京市广州路223号,210024)
  上海交通大学(上海市华山路1954号,200030
  Tel: (0086-21)-62933148)

Ocean Engineering

This Journal is a publication of China Ocean Society, sponsored by China Ocean Society and jointly edited by Shanghai Jiao Tong University and Nanjing Hgdraulic Research Institute. The papers in it cover offshore engineering (offshore platforms, ships, etc)、underwater engineering , submergence technology、Coastal engineering (coasts、coastal construction 、estuaries、harbour sediments and tidal currents ,etc) and utility ution of wave energy, etc.
  This journal is a quaternity one and belongs to the journals, whose papers enter the statistics of China satisntfic am technological papers am database of China SCI.